BÖLÜM > Hakkımızda

Halkla ilişkiler alanında teorik ve pratik bilgi, beceriye sahip, iletişim teknolojilerini en iyi
şekilde kullanabilen, yazılı ve sözlü iletişime, protokol ve sosyal davranış kurallarına hâkim, kurumsal
iletişim alanlarında çalışabilecek kalifiyeli insan kaynağına duyulan ihtiyaç her geçen gün artarak
devam etmektedir. Programımız bu ihtiyacı karşılamak için en son teknoloji ve gelişmeleri takip
ederek uzman akademik kadrosuyla çalışmaktadır.

Programdan mezun olan öğrenciler, belediyelerde, danışmanlık ve organizasyon şirketlerinde, medya kuruluşlarında, reklam ve halkla ilişkiler ajanslarında, sivil toplum kuruluşlarında ve halkla ilişkiler departmanı olan her türlü kurum ve kuruluşta istihdam edilebilirler. Ayrıca programı başarı ile bitiren öğrencilerimiz Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile Görsel İletişim Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarımı, İletişim ve Tasarım, Reklam Tasarımı ve İletişimi, Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler bölümlerine geçiş yapabilmektedirler.